Close

12 agost, 2024

CRISOL obté el segell INNOBAL pel seu compromís amb la innovació i la qualitat

Ens complau anunciar que CRISOL ha estat reconegut amb el prestigiós segell INNOBAL, atorgat per la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears. Aquest segell distingeix les PIME que destaquen per la seva capacitat d’innovació i desenvolupament en productes i processos.

El reconeixement amb el segell INNOBAL segueix les directrius del Manual d’Oslo, reafirmant el nostre ferm compromís amb la innovació i la sostenibilitat. A CRISOL, ens especialitzam en la producció de Sobrassada de Mallorca i embotits tradicionals com el butifarró, el camaiot i la varia, elaborats amb ingredients 100% naturals i sense additius afegits.

Des de 1945, hem treballat amb dedicació per garantir la màxima qualitat i seguretat alimentària dels nostres productes, utilitzant matèries primeres autòctones com el Porc Negre de Mallorca i aplicant tècniques avançades en els nostres processos de producció.

Aquest reconeixement subratlla el nostre lideratge en el sector i reforça el nostre compromís continu amb la qualitat, la innovació i la sostenibilitat.

Gràcies a tots els nostres clients, col·laboradors i a l’equip de CRISOL pel vostre suport constant!